Mednarodno poslovno srečanje “Connect2Slovenia”

Loading Dogodki
16. septembra ob 10:00 - 17:00

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s partnerji organizira v okviru 53. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Connect2Slovenia”, ki bo potekalo v četrtek, 16. 9. 2021, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča.

»Connect2Slovenia« je vodilno mednarodno poslovno srečanje v Sloveniji, ki povezuje podjetja v predelovalnih in drugih sektorjih z učinkovitim in ciljno usmerjenim mreženjem – individualni sestanki s potencialnimi poslovnimi partnerji iz regije. Dogodek ponuja številne priložnosti za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, novih poslovnih priložnosti, pridobitev novih poslov, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih za izvedbo s tujimi podjetij iz regije.

Dogodek je odlična priložnost za podjetja, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire.

Podrobnejše informacije najdete na spletu in v priponki.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 6. 9. 2021 na spletni strani: https://connect2slovenia.b2match.io/signup


S prijavo na dogodek lahko podjetja izbirajo med prijavljenimi podjetij s katerimi želijo opraviti individualne B2B sestanke, povpraševanja in ponudbe tujih podjetij lahko preverijo na https://connect2slovenia.b2match.io/participants

Vabilo na mednarodno poslovno srečanje 2021
Udeležba na dogodku je mogoča ob predhodnem izpolnjevanju PCT pogojev.

 

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec    Več informacij

    OOZ Murska Sobota