SEEMEET SLOVENIA 2020

Loading Dogodki
9. julija ob 8:00 - 21. oktobra ob 17:00

Spoštovane podjetnice in podjetniki!

Izkoristite edinstveno priložnost za širitev svojega posla preko največjega organiziranega dogodka za mreženje v Sloveniji!

Mednarodni B2B dogodek SEEMEET SLOVENIA odpira svoja vrata 21. in 22. oktobra 2020 v Mariboru, kjer boste podjetja zopet dobila edinstveno priložnost za širitev svojega posla preko posebej organiziranega poslovnega B2B mreženja.

Izvedba dogodka je predvidena v Hotelu City Maribor. V kolikor razmere ne bodo dopuščale, pa bo izvedba potekala on-line!

Mreženje v poslovnem svetu odpira nove priložnosti in tega se zelo dobro zavedajo organizatorji 5. mednarodne konference SEEMEET Slovenia.

Celoten koncept SEEMEET-a je zasnovan tako, da imajo sodelujoči v dveh dneh organiziranih do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov, na katerih se srečajo s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji; te si predhodno na podlagi registriranih podjetij izberejo sami. Poleg tega, dogodek nudi veliko možnosti za neformalne pogovore med premori, obroki in na sprejemu ter večernem druženju.

Na dogodku boste srečali podjetja iz kovinske industrije, energetske učinkovitosti, digitalizacije in IKT, plastične industrije, elektro industrije, pohištvene industrije, prehrane in kmetijstva, turizma in še drugih področij.

Za občutek, v letu 2019 je bilo na dogodku opravljenih kar 1.126 sestankov, med 190 udeleženci iz 14 držav. Kar 45 % udeležencev je bilo iz tujine, kar uvršča dogodek na posebno mesto na zemljevidu mednarodnega poslovnega mreženja.

Cenejša kotizacija za zgodnje prijave

Na dogodek se je že mogoče prijaviti (www.seemeet.si), če se boste prijavili do 31.8. 2020, boste plačali tudi nižjo kotizacijo. V tem času znaša vaša investicija le 149 €/osebo (+ DDV).

Ne odlašajte s prijavo. Sedaj je pravi čas za iskanje novih priložnosti in kontaktov za sodelovanje.

Za dodatne informacije smo vam na voljo!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec

Več informacij

OOZ Murska Sobota