Sejem zaposlitvenih priložnosti

Loading Dogodki
9. maja ob 8:00 - 17:00

Zavod Republike Slovenije za Zaposlovanje pripravlja vseslovenski zaposlitveni karierni dogodek, ki  so ga poimenovali Sejem zaposlitvenih priložnosti.

Potekal bo v četrtek, 9. maja 2024, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Kot se številni delodajalci soočate s precejšnjim pomanjkanjem delovne sile, si  prizadevajo poiskati  razpoložljivo delovno silo iz vseh dostopnih kadrovskih bazenov.   S tem želijo tudi v največji možni meri aktivirati delovni potencial, ki je na voljo, in vam tako omogočiti  poslovanje.

Gre za izjemno priložnost, da brezplačno in celovito  predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo, se neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in obenem stkete vezi še z drugimi ključnimi deležniki na trgu dela.

Cilj je pritegniti  različne ciljne skupine obiskovalcev: od šolajoče mladine in študentov, do brezposelnih in tistih, ki so zaposleni, pa iščejo nove zaposlitvene priložnosti, prav tako želijo privabiti na dogodek zaposlene tik pred upokojitvijo, tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge ter ustvariti vzajemno korist za vse udeležence.

Rok prijave: najkasneje do 9. aprila 2024. Število razstavnih prostorov je omejeno. O izbiri boste obveščeni predvidoma do 12. aprila 2024, takrat vam bodo tudi poslali vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem.

Prijavnica za delodajalce je objavljena na spletu :  Delodajalce vabimo k sodelovanju na Sejmu zaposlitvenih priložnosti – Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje (gov.si)

 

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec

    Več informacij

    OOZ Murska Sobota