Izvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjev

Izvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjev

Člani regijske sekcije slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev Pomurja, v sodelovanju s Centrom za  socialno delo, enota M. Sobota, so s svojimi zaposlenimi, 27. in 28.2.2023, izvedli humanitarno akcijo, pomoči potrebni družini in ji prepleskali stanovanjske prostore, v velikosti cca 300 m2. Slikopleskarski material za izvedbo akcije je v celoti prispevalo podjetje JUB d.o.o..

V humanitarni akciji so sodelovala podjetja: Malar PI-ŠT d.o.o., Černelavci, Slikopleskarstvo Avgust Sreš s.p., Bakovci, Pleskarstvo Valentina Novak s.p., Beltinci, Slikopleskarstvo Karel Kuzmič s.p., G. Slaveči, Slikopleskarstvo Simon Juričinec s.p., M. Sobota, Slikopleskarstvo Kiki, Kristjan Kuzma s.p., Lipovci, Pleskarska dela Božo Rebernak s.p., Melajski vrh,  Soboslikarstvo, fasaderstvo in štukaterstvo, Daniel Nedelko s.p., Gomilica.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim v humanitarni akciji, ki so ponovno pokazali, da skupaj zmoremo več. Prav tako se zahvaljujemo podjetju JUB d.o.o., ki se je tudi tokrat odzvalo prošnji za pomoč. Člani regijske sekcije slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev Pomurja, bodo s humanitarnimi akcijami nadaljevali tudi v prihodnje.

Izvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjevIzvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjevIzvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjevIzvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjevIzvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjevIzvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjevIzvedena humanitarna akcija regijske sekcije slikopleskarjev