Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota

OOZ M. Sobota je v petek, 2. septembra 2022 pripravila v grajski dvorani RIS Dvorca Rakičan srečanje obrtnikov in podjetnikov s podelitvijo jubilejnih priznanj.

Na prireditvi smo članom zbornice podelili jubilejna priznanja za 10, 20, 25, 30, 35, 40 in 55 let dela v obrti.

Skupno vseh jubilantov je bilo 67.

S strani OZS sta bila podeljena 2 bronasta ključa ključa in 1 bronasti pečat za uspešno delo na področju obrti in podjetništva. Udeležence srečanja so uvodoma nagovorili podpredsednica zbornice, ga. Verica Banfi, predsednik OZS, Blaž Cvar in župan občine M. Toplice , Alojz Glavač.

Hvala vsem udeležencem srečanja in iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj.

 

Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota Podeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. SobotaPodeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. SobotaPodeljena so bila jubilejna priznanja in kipci Obrtnik članom OOZ M. Sobota