Dogodek za ženske s predavanjem Notranja moč ženske oz. podjetnice

Dogodek za ženske s predavanjem Notranja moč ženske oz. podjetnice

Da bi povezali ženske podjetnice, podjetne ženske in vse, ki razmišljajo o  podjetni poti smo pripravili dogodek, ki jih bo opogumil, jim dal novih idej in možnost spoznavanja sebi enakih.

Da jih spodbudimo in jim dvignemo samozavest, smo pripravili predavanje Notranja moč ženske oz. podjetnice, ki jo je izvedla Marja Černelič.

Na predavanje smo govorile o pomenu osebnostnega razvoja, sprejemanju odločitev, postavljanju ciljev in vizije ter o vztrajnosti. Dotaknile smo se tudi pomena krepitve in razumevanja različnih vrst inteligentnosti, s poudarkom na čustveni in duhovni.

Po predavanju je sledilo druženje ob pogostitvi, kjer so se udeleženke medsebojno spoznale, si izmenjale svoje izkušnje in si bile enotne, da je takšno druženje pomembno za ženske. Sklenile smo, da bomo s to tradicijo nadaljevale in da je potrebno o tem obvestiti širši krog podjetnic in podjetnih žensk.

Dogodek za ženske s predavanjem Notranja moč ženske oz. podjetnice Dogodek za ženske s predavanjem Notranja moč ženske oz. podjetnice Dogodek za ženske s predavanjem Notranja moč ženske oz. podjetnice